Go to Homepage

Vis menu
Top billede
Startsida » Om Bevola » Om Bevola gruppen

Om Bevola gruppen

A/S Bevola har sedan etableringen 1968, genomgått en rad faser och är i dag en modern och ekonomiskt solid verksamhet. A/S Bevola har sedan 1999 varit ägt av Grønbech og Sønner A/S.

Medarbetarna är A/S Bevolas största tillgång. Kombinationen av duktiga medarbetare, en unik verksamhetsplan, en nytänkande kommunikationsplattform, marknadens bredaste produktsortiment, de flexibla produktionsfaciliteterna och det globala inköpskonceptet, gör oss till marknadens mest attraktiva och flexibla samarbetspartner.

Stark nordisk plattform

A/S Bevola har genom åren arbetat upp branschens starkaste nordiska  plattform. A/S Bevola har lagt krisen bakom sig och tillväxten ökar igen. Vi ser ett stigande intresse från våra kunder, att man önskar färre leverantörer, ökad effektivitet, mer gemensam produktion samt mer tid och fokus på uppsökande kundarbete. Dessutom är A/S Bevola i gång med att arbeta sig in på närmarknaderna i Europa, där vi med glädje kan konstatera, att vi är konkurrenskraftiga.

MaximalPartner, GlobalPartner och VærdiPartner

MaximalPartner och GlobalPartner är kärnverksamheten - påbyggnadskomponenter för transportmateriel, som säljs till lastbils- och trailerbyggare, last- och varubilsproducenter/återförsäljare och verkstäder i Norden och Europa. VærdiPartner löser ad hoc uppgifter för industrin, den offenliga sektorn och byggen i Danmark.

Nye tendenser

A/S Bevola, är "Bara Bättre Lösningar" och "människor till människor i dialog". Vårt fokus på framtidstendenser och verksamhetsutveckling, betyder att vi kan tillföra mycket mer värde, än bara produkter. Vi har fingret på pulsen, när det handlar om klimat, etik, CSR, transformationsekonomi, marketing 3.0 och Web 2.0.

Våra koncept gör din verksamhet bättre, så välkommen till A/S Bevola.

Kontakta oss för mer information - Ladda ner ytterligare information

 

 

 

BevoNac.se

Bevola har fått sitt helt egna axeluniversitet på www.bevonac.se >>

Verktygslådor

BevoBox verktygslådor Läs om BevoBox verktygslådor här >>

BevoParts

Bevola tar steget in på eftermarknaden >>

BevoGrip sandspridare

Ökad säkerhet i halt väglag. Läs mer >>

 • Spara upp till 80 %

  Bevola rensar löpande och då kan du göra en bra affär, så håll ögonen öppna för våra bra erbjudande. Först till kvarn gäller och erbjudandet gäller bara så länge lagret räcker, så fundera inte för länge. Alla priser är exkl. moms.
  Klicka här >
 • Nordisk tillväxt

  Stefan Nilsson, axelproduktchef hos Bevola, hade länge haft en dröm om att kunna skapa något helt unikt för den Nordiska marknaden...
  Läs mer >
 • BevoGrip sandspridare

  Med BevoGrip sandspridare monterad på lastbilen är det möjligt att köra säkert och effektivare i halt väglag.
  Läs mer >